dissabte, 13 d’agost del 2011

Represa de les anotacions

Moviment 15-M

Ja era hora!

Benvolgudes lectores, benvolguts lectors,

He decidit reprendre la publicació del Blog. Entre altres motius, un de fonamental: com una aportació més, la meua, al Moviment 15M, amb el que compartisc bona part dels plantejaments.

Encara que a vegades no ho parega, el Blog continuarà tractant el mateix tipus de temes i de la mateixa manera. És a dir, els diferents temes tindran contingut i seran contemplats en les seues facetes econòmica i comptable exclusivament. Amb un enfocament que, potser, podrà parèixer un punt heterodox, això si. Encara que compartit per molts altres economistes, alguns d'ells premis Nobel fins i tot. Ja els citaré quan arribe el cas.

Tractaré d'evitar els aspectes polítiques, socials i altres, no perquè no els considere importants (molt importants caldria dir), sinó perquè aquesta mena de qüestions, a més de no pertànyer a la meua especialitat, ja hi ha d'altres que les tracten profusament, i, sens dubte, molt millor del que podria fer-ho jo. També, perquè ja n'hi prou de considerar a l'Economia com la dolenta de la pel·lícula; ja està be de prendre-la com a pretexte de totes les malifetes que volen fer engolir als que més pateixen i menys culpa tenen de la situació actual.

Intentaré traure al menys una publicació setmanal, que, com abans, eixirà els dissabtes a primera hora.

Una novetat és que les comunicacions seran bilingües, en valencià i castellà. És a dir, que no vaig a utilitzar la llengua valenciana exclusivament com a l'etapa anterior.

Procuraré condensar les idees exposades en cadascun dels posts perquè aquests no s'allarguen molt, a fi de no cansar-me (ja sóc molt major i em canse prompte), i tampoc no cansar-vos. Si considereu que alguna d'elles requereix una explicació més extensa, die-ho. I si no compartiu els punts exposats, no deixeu de manifestar-ho. Ja sabeu que la discussió serveix per a il·luminar la veritat. De la qual, en cap cas pretenc tenir l'exclusivitat.

Els primers Posts seran una mena d'índex d'uns altres que vindran a després i serviran d'ampliació i explicació de les diferents qüestions indicades. Tindran com a títol:


VERITATS, MENTIRES I ABSURDITATS
(en el món de l'economia, evidentment)

Fins el dissabte que ve.

Castellano, Français



1 comentaris:

Cheli ha dit...

M' alegra saber que tornes a escriure al blog.

Salutacions el meu amic Salvador